Promotion Buy Set Songket Baju Pengantin untill 31st October 2020 Shop Now!
icon-search
icon-search

News

Tetap Cantik Tanpa Mekap

Fairyna Sharina

Sebenarnya tidak perlu makeup yang keterlaluan pun boleh cantik. Jimat masa dan wang ringgit untuk nampak cantik. Setuju? Tips tetap cantik tanpa makeup

Read more →


Tips Memilih Baju Mengikut Bentuk Badan

Fairyna Sharina

Tips Memilih Baju Mengikut Bentuk Badan. Ada 5 jenis bentuk badan yang sangat common, paham kan dulu bentuk badan dan baru lah mudah untuk mencari baju.

Read more →


Tips Kelihatan Kurus Dalam Gambar

Fairyna Sharina

Tips kelihatan kurus dalam gambar, GROUP SHOT -Bila berada dlm group shot, berdiri di tengah-tengah supaya terlindung antara dua subjek di sisi anda

Read more →


Cara Mengambil Ukuran Badan Untuk Menempah Baju Online

Fairyna Sharina

Berikut ialah cara mengambil ukuran badan yang wajib ada menjahit Ukuran bahu, ukuran dada, ukuran pinggang, ukuran punggung, ukuran ketiak

Read more →


Tips Warna Baju Indian Skin

Fairyna Sharina

Tips Warna Baju Indian ini untuk awak yang masih ragu dengan pilihan warna.Sangat mudah sebenatnya memilih warna untuk kulit tan dan ala ala bolywood ni.

Read more →


Bentuk Potongan Kain Baju Pengantin

Fairyna Sharina

Nak tempah baju tapi tak pasti nak potongan kain apa? Especially untuk pengantin ada bermacam – macam design tapi anda harus tahu siluet yang anda mahu. Bagi anda yang belum mengenal jenis bentuk kain. Saya kongsikan jenis dan nama bentuk potongan ka

Read more →


Tema Majlis dan Pelamin Perkahwinan

Fairyna Sharina

tema majlis dan pelamin perkahwinan tak semestinya kena ada bunga banyak - banyak. yang penting warna dan pemilihan props tidak campur aduk.

Read more →


Saman Si PEROSAK RumahTangga

Fairyna Sharina

Ramai tak tahu, isteri atau suami boleh Saman si perosak rumahtangga atau orang ketiga yang mengganggu rumahtangga anda. Bagaimana hendak mendakwa?

Read more →


Pantang Larang Bakal Pengantin

Fairyna Sharina

Malam ni kak Ryna nak syare sedikit ilmu persediaan untuk bakal pengantin, beberapa perkara penting untuk awak semua ikuti untuk kesejahteraan perkahwinan dan majils nanti ok.. 15 Pantang larang bakal pengantin sebelum menjelang majils perkahwinan1)

Read more →


CARA SOLAT SUNAT SELEPAS AKAD NIKAH

Fairyna Sharina

Solat Sunat akad nikah Rakaat pertama : Membaca surah Al - Fatihah & surah Al - KafirunRakaat kedua : Membaca surah Al - Fatihah & surah Al

Read more →


Rahasia Kebahagiaan Rumah Tangga

Fairyna Sharina

Rahasia kebahagian RUMAH TANGGA, Kebahagian suami isteri malahan kebahagian setiap insan secara menyeluruh ialah SABAR! Allah sediakan mahligai

Read more →


Tips Kelihatan Kurus

Fairyna Sharina

Tips kelihatan kurus, cuba untuk kurus dan tidak pernah berjaya, saya paham perasaan anda.Apa yang perlu kita lakukan ialah bagaimana nak kelihatan kurus.

Read more →


Tempahan Jahit Kurung Fesyen

Fairyna Sharina

Tempahan jahit kurung fesyen - kurung moden - kebaya - kurung kedah - kurung pahang - jubah / maxi dress pelbagai fesyen. Jumpa kami di Seksen 23 Shah Alam.

Read more →


AKSESORI BAJU PENGANTIN SONGKET

Fairyna Sharina

Jambangan bunga emas diperbuat dari besi rona emas dan dihiasi batu mewah. menaikkan lagi seri si Pengantin perempuan.aksesori baju pengantin songket

Read more →


Tips Pakaian Gadis PETITE

Fairyna Sharina

tips pakaian gadis petite Sebenarnya tak semestinya anda harus kurus dan tinggi serta mempunyai bentuk badan hour glass, tetapi keyakinan anda menggayakan

Read more →


11 Tips Pakaian Tahan Lama

11 Tips Pakaian Tahan Lama, Kebiasaanya jika anda membeli baju pasti ada label di dalam baju, itu bukan saja saja nak letak tau.

Read more →


Rahsia Kekal Awet Muda

Fairyna Sharina

Amalkan tips Rahsia Kekal Awet Muda berikut untuk tetap kelihatan muda. Ada kajian mengatakan masak sendiri boleh melambatkan proses penuaan

Read more →


Daftar Sebagai Seller PGMall

Fairyna Sharina

Kepada seller yang menghadapi masaalah untuk menjual barang secara online, segera lah menyertai Pgmall.my! Daftar Sebagai Seller PGMall.

Read more →

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.