search

Daftar Sebagai Seller PGMall

Meniaga di mana tahun 2020 ni?

Hari raya dah dekat, nak meniaga tapi semua shopping mall tutup. Siapa sangka shopping Mall boleh tutup kan. Ada satu shopping Mall yang masih beroperasi seperti biasa di Musim Covid-19 ni. PG Mall www.pgmall.my.!

PG Mall sudah 3 tahun menjalankan aktiviti menjual semua jenis barang di atas talian, iaitu sejak tahun 2017.  

Setiap hari ada je Sale dan promosi dari seller dan juga dari PG Mall sendiri. Di sebabkan ini lah ramai orang suka membeli belah di PG Mall!

PG Mall Menjemput 10 ribu peniaga menjual di pgmall.my

Tiada yuran yang di kenakan untuk menyertai pgmall.my. 

Daftarlah Sebagai Seller PGMall. Setiap peniaga seharusnya mengambil kesempatan ini untuk mengembangkan perniagaan dan memasarkan produk mereka secara online.

Seharusnya bulan ini, Ramadhan dan menjelang Syawal ramai peniaga akan dapat keuntungan yang luar biasa. Tetapi di sebabkan Covid-19 semua bazar ramadhan dan semua pasar raya tidak dibenarkan beroperasi. 

PG Mall ada lebih 1,000 000 pelanggan yang datang untuk membeli.
Angka ini sedang terus meningkat dan merentasi luar Malaysia.

Team PG Mall Ramai & sentiasa membantu

Tidak di nafikan bukan mudah untuk menyertai E-commerce platform. Antaranya disebabkan tidak tahu bagaimana untuk memulakan perniagaan di E-commerce platform.

PG Mall beroperasi dengan integrasi SelluSeller, EasyStore, iStoreiSend, urStore, tresGo, Etailer Gateway dan Red Dino. Dengar je pun sudah pening. Belum nak setup lagi. 

Seller yang sudah sedia ada menggunakan integrasi tersebut sangat di alu-alukan untuk menyertai PG Mall.

Daftar Sebagai Seller PGMall

Ini lah sebabnya peniaga di galakkan untuk menyertai platform e-commerce bagi memudahkan proses jualan secara online. Bukan mudah nak setup semua tu tanpa team yang besar.

PG Mall ada ramai kaki tangan yang sentiasa membantu peniaga dan pembeli jika sebarang bantuan diperlukan.

Tidak tahu bagaimana mahu memulakan perniagaan di PG Mall?
Hubungi je terus ke Team Merchant PG Mall, pastinya mereka akan membantu. 

PG Mall sentiasa aktif mempromosi di  Social Media & juga kepada pelanggan sedia ada.

Rajin sungguh PG Mall buat iklan di social media mempromosikan peniaga dan produk yang ada di dalam PG Mall. 

Iklan yang di promosikan bukan sahaja banyak tapi sangat kreatif. Menarik minat ramai pelanggan datang untuk membeli di pgmall.my

Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan banyak lagi.

Siapa tak kenal dengan nama nama syarikat e-wallet di atas. 

PG Mall mengambil langkah untuk berkerjasama dengan syarikat di atas untuk memudahkan pembeli melakukan pembayaran sekaligus menarik lebih ramai pembeli untuk berbelanja di pgmall.my!

Syarikat tersebut pun sudah pasti melaksanakan kempen promosi masing - masing untuk menarik lebih ramai pelanggan mereka. Maka lebih ramai lagi pelanggan yang akan datang ke pgmall.my secara tidak langsung.

Hari raya semakin dekat, kempen raya di Pg Mall pun sudah memanggil manggil pembeli. 

Apalagi daftar sekarang sebagai seller di pgmall.my 

Sign Up As Seller PG Mall

Daftar Sebagai Seller PGMall

Like & Follow
Facebook: www.facebook.com/PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my




Newer post

Your cart is currently empty.

Continue shopping