Promotion Buy Set Songket Baju Pengantin untill 31st October 2020 Shop Now!
icon-search
icon-search

Tempahan Jahit Kurung Fesyen

Tempahan jahit kurung fesyen di Fairyna Sharina. Semua design baju yang anda idamkan dan impikan boleh di realisasikan bersama kami.

Jahitan kemas dan kepakaran dalam menjahit semua design tidak akan mengecewakan anda bergaya dan berselfie setiap hari.

Jumpa kami di Seksyen 23 Shah Alam lokasi : Pusat Kejelitaan Mira, blok kedai belakang blok kedai Seng Heng seksyen 23. Buat slot temujanji terlebih dahulu sebelum datang ye, antara pukul 12pm hingga 6pm dari Isnin hingga Sabtu.

Tempahan secara Online juga boleh dilakukan. Anda hanya perlu WHATSAPP dan bincang design yang anda inginkan. Kain boleh dihantar melalui pos atau khidmat pembelian kain dari kami. Anda boleh beri ukuran ( klik sini ini untuk cara beri ukuran ) atau pos sekali baju sample yang selesa untuk rujuk ukuran.

Sebelum menempah baju, pastikan dulu bentuk badan anda macam mana. Baca tip memilih baju mengikut bentuk badan anda di artikel saya kongsi ini.
Klik —> Bentuk badan & jenis baju.

Sudah tahu nak buat design baju apa?

Mesti anda sudah tahu kan baju apa yang anda mahu jahit? Rujuk antara jenis leher, lengan dan skirt yang awak boleh padankan untuk design baju raya tahun ini ( Klik —> Bentuk badan & jenis baju. )

Nak tempah baju tapi tak pasti nak potongan kain apa? Especially untuk pengantin ada bermacam – macam design tapi anda harus tahu siluet yang anda mahu.

Bagi anda yang belum mengenal jenis bentuk kain. Saya kongsikan jenis dan nama bentuk potongan kain yang anda boleh jadikan rujukan untuk menempah OUTFIT anda supaya mudah berurusan dengan TAILOR. Klik sini !

Warna dan jenis kain memainkan peranan penting selain design yang sesuai untuk jenis bentuk badan kita. Follow Page fairynasharina.com untuk dapatkan info dan update terkini.

Book your slot by an appointment with us

Isi borang appointment dengan klik button Book Your Slot, pilih tarikh bila anda mahu kami siapkan baju anda. Kami akan menghubungi anda semula untuk temu janji.

tempahan jahit baju raya 2020
baju kurung moden
tempahan jahit baju raya 2020
tempahan jahit baju raya 2020
tempahan jahit baju raya 2020
baju kurung pahang

Menjahit pelbagai jenis reka bentuk baju

Tempahan jahit baju raya
kurung moden
kebaya
kurung kedah
kurung pahang
jubah / maxi dress
Tempahan jahit baju raya pelbagai fesyen

Jangan lupa subscribe untuk dapatkan alert posting saya seterusnya, klik link untuk subscribe.

Cheers,
Fairyna Sharina


Older post Newer post

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.